Pályán kívül

Csapdába csalták a szexmániás úszólányt

szepesi nikolett (szepesi nikolett, )
szepesi nikolett (szepesi nikolett, )

Hajdú Péter a TV2 Frizbi című műsorának forgatásán szembesítette Szepesi Nikit az egykori stábtag Bacsa "Kicsi bácsi" Istvánnal, s ezzel, ha nem is szánt szándékkal, de a rendőrségnek is bekavart.

Néhány hónapja nyomozás indult az úszónő könyvében leírtak alapján arról, hogy egy egykori csapattag szexuálisan molesztálta az úszónőt. Ez idáig nem ültették le szemtől szembe Szepesit és állítólagos zaklatóját. Száz tanút már kihallgattak, Kicsi bácsi viszont még nem került sorra.

A blikk.hu információi szerint a rendőrség külön kért mindenkit, hogy ne vonják be a médiát az ügybe, Hajdú azonban rendesen keresztbe tett a hatóságoknak – ráadásul ezzel törvényt sem sértett.


Hajdú felkavarta az állóvizet

Fotó: Berecz Valter

A felvétel a későbbiek során bizonyítéknak szolgálhat, ha a hivatalos szembesítésen máshogy vallanak a felek. Szepesi Niki első indulatból a rendőrséghez fordult volna, hogy feljelentse Hajdút, ám erről az opcióról hamar lemondott.

„A szerződésben egy szóval sem volt benne, hogy találkoznom kell Kicsi bácsival! Mondták, hogy ilyen esetben akár feljelentést tehetek, de őszintén szólva nekem se időm, se energián nincs erre. Engem nem jogilag érdekel, hogy Hajdú Péter tőrbe csalt, hanem emberileg esett rosszul” – morgolódott a blikk.hu-nak az úszólány.

Hajdú tagadja a vádakat, véleménye szerint semmi rosszat nem tett, s az adás végén mind Bacsa, mind pedig Szepesi elégedett volt.

A teljes cikket IDE, a televízióban leadott műsort pedig IDE kattintva tekintheted meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik