Pályán kívül

Golfkarriert épít az ukrán legenda

Andrij-Sevcsenko(960x640).jpg (andrij sevcsenko, )
Andrij-Sevcsenko(960x640).jpg (andrij sevcsenko, )

Andrij Sevcsenko a politikát sportra cserélte. Csütörtökön, a harkovi tornán mutatkozik be legújabb hobbijával.

A 2004-ben aranylabdás csatár már tavaly visszavonult a profi futballtól, akkor a politikai életben próbált elhelyezkedni.

Nagyon úgy tűnik, ott nem jött el számára a nagy áttörés, így visszatért a sport világába, a golf körforgásába. Sevcsenko komolyan gondolja a dolgot, hiszen szeptember 12-én részt vesz első megmérettetésén Ukrajnában, mint sztárvendég.

A játékos így nyilatkozott az eseményről: „Ez az első nagy tornám, amin részt veszek, sőt ez az első golf verseny, amit Ukrajnában rendeznek. Hatalmas dolog ez az országunknak. Remélem, jól megy majd az ütögetés, de tulajdonképpen csak élvezni akarom a játékot.”

„Azért kezdtem el golfozni, hogy elmeneküljek a futballal járó stressz elől, itt kikapcsolt telefonnal járkálhatok és üthetek párat. Ebben a sportban azt szeretem, hogy rendkívül koncentrált és szellemileg kitisztultnak kell lenni.”

Nem ő az első híres sportoló, aki kipróbálja magát ebben a sportágban, korábban Michael Jordan is szeretett volna sikeres lenni golfban, de neki nem jött össze. Meglátjuk Andrij Sevcsenko mire lesz képes ütővel a kezében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik