Pályán kívül

Szétverték a magyar szurkolók a vonatukat

mav-vonat(960x640)(2).jpg (máv, vonat, )
mav-vonat(960x640)(2).jpg (máv, vonat, )

A román-magyar vb-selejtezőről, Bukarestből hazafelé tartó szurkolók megrongálták az őket szállító vonatot.

A péntek estét legszivesebben elfelejtenénk, hiszen bárkitől ki lehet kapni, akár 3-0-ra is, ám az, hogy a magyar labdarúgó-válogatott ennyire hitehagyottan és ötlettelenül focizott 90 percen át a National Arénában egy talán mindennél fontosabb meccsen, az kiábrándító.

Sajnos a magyar szurkolók ki is mutatták mennyire csalódottak, bár már a találkozó előtt is törtek-zúztak a román fővárosban.

Azonban a hazaút sem volt zökkenőmentes, erről számol be a MÁV-vonatösszeállítás Facebook-oldala:

“A következő időszakban átmeneti kocsihiány léphet fel a békéscsabai honállomású B 20-80 kocsik fordulójában, ugyanis a Romániából hazaérkező szurkolói különvonat utasai a szerelvény nagy részét teljesen széttörték. A külső és belső felületeken is rengeteg rongálás történt, ezért a kocsik egy ideig még biztosan nem állhatnak forgalomba. A rongálás 12 B 20-80 és két WRm 88-81 kocsit érintett. A WRm kocsikra télen nincs szükség SZVÖR szerint, ezért javításuk akár hosszabb ideig is elhúzódhat.”


Fotó: MTI / EPA

Az iho.hu-n olvasható cikk szerint pedig a vonat különvonatként közlekedett, így a szerződésben foglaltak szerint a vélhetően több milliós károkat a megrendelő, a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos szurkolói csoportja köteles lesz kifizetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik