Pályán kívül

Pucéran strandoltak a magyar birkózók

birkózás (birkózás, )
birkózás (birkózás, )

Az Orosházi Spartacus birkózói az edzőtáborozás alatt vetkőztek le poénból.

A sportolók a héten keményen dolgoznak, ám a napi két edzés sem vette el a kedvüket a bohóckodástól – írja az oroscafe.hu.

A karfiolfülűek a tegnapi nap végén a strandon ütötték el az időt, de nem is akárhogyan. Mind a 16 csapattag levette fürdőnadrágját és pucér fenékkel készítettek egy képet, ami aztán a Facebookra is kikerült.

Jól szórakoztak a birkózók
Fotó: Facebook

Szél Attila, a birkózóklub elnöke bosszúsan nyilatkozott az esetről, ám nem azért, mert a fotó kikerült a legnagyobb közösségi portálra, hanem mert ő is szívesen ott lett volna a kép készültekor.

„Amikor pénz kell, vagy elintézni valamit, mindig megtalálnak, de amikor ekkora poénról van szó, elfelejtenek, pedig beálltam volna én is” – nyilatkozott jókedvűen a vezető. „Nagyon sok emberrel beszéltem már róla, néhányan túlzásnak tartják de a nagy többségnek tetszik.Ez az egész egy poén, a helyén kell kezelni a dolgot. Egyébként valamennyi résztvevőt megkérdezték, benne vannak e, hogy kitegyék a képet a Facebookra. Mindenki beleegyezett, ahogy abba is, hogy ha megvan az ezer lájk, megfordulnak.”

A teljes cikket ide kattintva találod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik