Pályán kívül

Csapata győzött, felébredt a kómából az edző

futballpalya(1)(960x640).jpg (futballpálya)
futballpalya(1)(960x640).jpg (futballpálya)

Wayne Thorne, az angol alacsonyabb osztályú Larkhall Athletic FC menedzsere egy hetet töltött kómában egy autóbaleset nyomán.

A 33 éves Wayne Thorne idén kezdte a második évadját a csapata élén. Tavaly olyan remekül dolgozott, hogy a Premier Divisionban március hónap edzőjének választották. Aztán bő két hete, amikor konyhabútor szerelői munkájából tartott hazafelé frontálisan karambolozott, 16 bordája törött, megrepedt egy artériája, a tüdeje is átfúródott a szerencsétlenségben és kómába esett.

A balesete miatt így nem lehetett ott csapata első bajnokiján a Bridportban. Miután csapata távollétében is nyert 4-3-ra, Mandy, a felesége a kórházban elmondta neki az örömhírt, aminek hatására kinyitotta a szemét, felébredt a kómából!

“Én és a testvére voltunk bent nála és elmondtuk, hogy meg van a három pont, erre kinyitotta a szemét! Tudom a vizsgálatok kimutatták, hogy a kómában fekvő betegek hallanak, és mi igazán hittünk ebben, ezért sokat beszélgettünk vele. Nagyszerű volt látni, hogy felébredt. A foci, a Larkhall iránti elkötelezettsége és a családja adott neki erőt” – idézi a theguardian.com Thorne feleségének szavait. “


2013-ban ő lett március hónap menedzsere
Forrás: twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik