Pályán kívül

Orbán Viktor meglepte Hosszú Katinkát

hosszu-katinka(2)(210x140)(1).jpg (hosszú katinka)
hosszu-katinka(2)(210x140)(1).jpg (hosszú katinka)

A miniszterelnök egy herendi teáskészletet adott nászajándékként az úszónak, aki a Seychelle-szigeteken megy férjhez a napokban.

Sűrű heteken van túl Hosszú Katinka, klasszis sportolónk. A magyar úszónő előbb a barcelonai vizes világbajnokságon volt az egyik arca a 2021-es, végül sikeres pályázatunknak, majd nyert két aranyat és egy bronzot, ezt követően pedig pihenés helyett a rövidpályás Világkupa-sorozatban villogott, ahol sorra döntötte meg a világrekordokat.

Hosszú a Facebookra két nappal ezelőtt már azt írta, hogy: „Most már elég legyen a versenyzésből! – irány a Seychelle-szigetek!”


“Köszönöm Miniszterelnöknek a gyönyörű Herendi tea készletet nászajándékként. Ki kér teát?” – írta Hosszú
Forrás: Facebook

Nemcsak lazítani mennek edzőjével és szerelmével, Shane Tusuppal a festői környezetbe, hanem azért is, hogy szűk családi körben összeházasodjanak. A 24 éves bajai versenyző és párja öt éve ismerik egymást, július elején jelentették be, hogy összekötik az életüket.

Orbán Viktor miniszterelnök már kedveskedett a jegyeseknek egy nászajándékkal, egy herendi teáskészlettel lepte meg Hosszúékat. Az úszó erről a közösségi portálon tett közzé egy fotót, és egyben meg is köszönte a kedves gesztust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik