Pályán kívül

Caramelért rajong a németek kedvence

marozsán dzsenifer (marozsán dzsenifer, )
marozsán dzsenifer (marozsán dzsenifer, )

A magyar származású lány magán viseli az énekes egyik slágerének egy sorát.

Kapcsolódó cikkek

Döntőt játszhat a német női labdarúgó válogatott, miután Marozsán Dzsenifer góljával megnyerték a svédek ellen vívott elődöntőt. Nem csoda, hogy hivatalos Facebook-oldalán sok ezren gratuláltak neki.

A huszonegy éves – négyéves kora óta Németországban élő – magyar lány németül köszönte meg a támogatást, és több ezer like-ot. Őrületesek vagytok – írta, hozzátéve, hogy nagyon boldog, és alig várja már a finálét.


Fotó: MTI/EPA/Bjorn Larsson Rosvall

A lányok körül akkora most a felhajtás, hogy a Bild című bulvárlap külön kis portrékat készített a keret minden egyes tagjáról. Ebből kiderül, hogy Maro – így írja alá a leveleit – kedvenc focistája Cristiano Ronaldo, és tetoválása is van: Caramel Egy szebb világ című slágerének egy sorát varratta bal karjára: „Kéz a kézben, együtt egy szebb holnapért”- írja a Bors.

Sajnos nem ismerem Dzsenifert, de nagy öröm, hogy pont az én soraimat választotta. Természetesen szívesen találkoznék vele valamikor, s remélem, erőt ad neki ez a pár szó az Eb-döntőn ismondta a lapnak Caramel.

A lány édesapja, Marozsán János egyébként a kilencvenes években négyszer is pályára lépett a magyar válogatottban. A család 1996-ban költözött ki Németországba. Dzsenifer sokszoros német válogatott, Bajnokok Ligája-ezüstérmes a Frankfurttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik