Pályán kívül

Halálos baleset részese volt a Kaposvár edzője

Fekete Ádám lehetett a hibás abban a balesetben, amelyben szerda este egy 36 éves nő meghalt Jutánál.

A Kaposvári KK férfi-kosárlabdacsapatának hivatalos weboldala csütörtök délelőtt közölte a hírt, miszerint az együttes vezetőedzője, Fekete Ádám balesetet szenvedett.

„Ádám könnyebben sérült. A vele utazó két gyermek is megsérült, de már jobban vannak. A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit” – írta a delfinek.hu oldal.

 

Az MTI is beszámolt az esetről, eszerint: egy ember a helyszínen meghalt, négyen megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött Várda és Juta között szerda délután.

Az első információk alapján egy Osztopán felől érkező személygépjármű áttért a menetiránnyal szemközti oldalra, és frontálisan ütközött egy Juta felől érkező autóval. A szabályosan közlekedő autóban egy házaspár utazott. A 36 éves nő olyan sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem sikerült megmenteni.

A férjét és a másik autó sofőrjét (Fekete Ádámot), valamint az abban a járműben utazó két kisgyereket kórházba szállították.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik