Pályán kívül

Pornózni hívják Szepesi Nikit

domina (domina, szadomazo, pornó, )
domina (domina, szadomazo, pornó, )

Két felnőttfilmes producer is megkereste az egykori úszót, hogy próbálja ki magát ebben a világban is - írja a Blikk.

Gondolkodik rajta
Fotó: Berecz Valter

Szepesi Nikolett hetekkel ezelőtt jelentette meg botránykönyvét, melyben megírta, gyerekként szexuálisan zaklatták az uszodában. Ugyan nem nevesítette, ki az a masszőr, akiről az említett részek szólnak, de Bacsa István, vagyis Kicsi bácsi magára ismert és minden vádat tagad.

Azóta egy másik úszónő, és saját rokona megvádolta. A gyúró bejelentette: feljelenti vádlóit becsületsértésért. Ugyanígy tett a Magyar Úszó Szövetség is, hogy kiderítsék, tényleg megtörténhetett-e ilyen eset.

Az egykori úszóhoz kapcsolódó utolsó hír pedig az volt, hogy újabb könyvet ír, melynek az Orgazmusolimpia címet szánta, de mint kiderült, ez jogsértés lenne.

Most újabb fejezetet nyihatunk a Szepesi-aktában: egymástól függetlenül két felnőttfilmes producer is megkereste az egykori Európa-bajnoki bronzérmes úszót.

Azzal az ötlettel álltak elő, hogy próbálja ki magát a pornó világában: “Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekről korábban nem is álmodtam. Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy… talán.”

A Blikk információi szerint a hagyományos filmiparból is kapott egy felkérést Szepesi, hiszen Losonczi Gábor, a Casting minden című film producere leforgatná a úszónő életéről szóló filmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik