Pályán kívül

Szepesi: nem lesz Orgazmusolimpia

Szepesi Nikolett (szepesi nikolett)
Szepesi Nikolett (szepesi nikolett)

Más lesz: Orgazmuspontok címmel írja második könyvét a szexmániás exúszó.

Jól fogy(ott) az egykori Európa-bajnoki bronzérmes úszó, Szepesi Nikolett első könyve, amit nyugodtan nevezhetünk botránykötetnek.

Nem a szexuális életének szaftos oldalai váltották ki a legnagyobb visszhangot (mi is elolvastuk egyébként a könyvet, és arról így írtunk), hanem a Budapest Spartacusnál állítólagosan megtörtént szexuális zaklatások ügye.

Ez a probléma azóta a Magyar Úszó Szövetség vizsgálatát is kiváltotta, valamint nyomoz a rendőrség is az ügyben, a részletek itt olvashatóak.

Nos, a Blikk pénteken számolt be arról, hogy a több millió forintot kasszírozó Ulpius-ház és Szepesi újabb könyvet ad ki: ez a szerző szerint még pikánsabb lesz, mert leleplez majd olyan sportolókat is, akik már házasságban éltek akkor, amikor éppen vele háltak.

Nos, van azonban egy kis bibi. A Blikk azt írja, hogy Szepesit egy Magyar Olimpiai Bizottságban dolgozó barátja emlékeztette arra, hogy az olimpia szó védett kifejezés, nem lehet csak úgy használni, orgazmus előtagot adni neki pedig kiváltképp nem. Ha valaki engedély nélkül használja az olimpia kifejezést, többmilliós büntetésre számíthat.

Ezt mérlegelve a nő úgy döntött: lesz könyv, csak más címmel: Orgazmuspontok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik