Pályán kívül

Lehet szexelni a Tour de France-on

Ennek ékes bizonyítéka, hogy az egyik legnagyobb sztár gyermeke a francia kerékpáros körversenyen fogant.

A világ egyik legkeményebb menete a Tour, hiszen három hétig tekernek a versenyzők, több mint 3000 kilométert tesznek meg Franciaországban (és olykor a környező országokban).

A 2011-ben a pontversenyt megnyerő, így a zöld trikót megszerző Mark Cavendish abban az évben nemcsak a sporteredményeinek örülhetett. A kerekes felesége, Peta Todd egy interjúban elismerte, hogy lányuk Deliah Grace épp a Touron fogant 2011-ben.


Mark Cavendish
Fotó: AFP

“Biztosan tudjuk, hogy a kislányunk Tour-baba, hiszen a 2011-es verseny második pihenő szakasza alatt tudtunk találkozni kizárólag Markkal. Felnőttek vagyunk, azt tesszük és tettük, amit jónak látunk” – mondta a brit sztár felesége.

A nagy sportversenyeken általában megtiltják a szexet a versenyzőknek, a labdarúgótornákon több válogatottnál is tilos a barátnőkkel, feleségekkel találkozni, de akadnak csapatok, ahol ezt nem tiltják meg (a hollandok például szabadabban gondolkodnak ezen a területen is).

Vannak klubcsapatok is, ahol szigorúak a szabályok, a Napoli együttesénél például a meccsek előtti napon nem szabad a szex. Egyes tanulmányok egyébként azt írják, ha valaki közvetlenül a sportesemény előtt szexel, megnőhet a teljesítménye a sportpályán is.

Ha már intimitás: az idei Touron a melegházasság ellen tüntetők jelezték, felhasználják a körversenyt a tiltakozásuk minél erőteljesebb hangoztatására, várhatóak tehát rendzavarások a három hét alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik