Pályán kívül

Kicsi bácsi is mehet a rendőrségre

szepesi-nikolett(5)(960x640)(1).jpg (szepesi nikolett)
szepesi-nikolett(5)(960x640)(1).jpg (szepesi nikolett)

A könyvet kiadó úszó után minden bizonnyal állítólagos zaklatóját is kihallgathatja a rendőrség.

Egy darabig még biztosan napirenden marad a Szepesi Nikolett által kirobbantott szexuális zaklatás ügye. A rendőrség a napokban három órán keresztül hallgatta ki a nőt tanúként a molesztálási ügyben.

A rendőrség tehát aktivizálódott az ügyben, nem úgy tűnik, hogy elsikkadnak majd a könyvben elhangzottak. Horváth B. Gábor, Bacsa István ügyvédje a Blikknek azt mondta, még nem keresték meg a Kicsi bácsiként ismert ügyfelét, de valószínűsíthető, hogy a most 83 éves egykori masszőr is mehet a Teve utcai központba egy hosszabb beszélgetésre.


Tabló a Kőér utcai uszodában
Fotó: Dobos Sándor

Szepesi Nikolett hatalmas vihart kavart nemrég megjelent Én, a szexmániás című könyvével (a műről ide kattintva megnézheti olvasónaplónkat). Egyrészt azért, mert a fél ország azt találgatta, hogy kik lehettek meg nem nevezett sportoló szexpartnerei, másrészt súlyos vádakat is tartalmazott volt sportklubjának masszőre ellen.

Bár Szepesi nem nevesítette, Bacsa István (Kicsi bácsi) jelentkezett, hogy az említett részek szerinte róla szólnak, a zaklatást azonban tagadta. Azóta egy másik úszónő, és saját rokona megvádolta. A gyúró bejelentette: feljelenti vádlóit becsületsértésért.

Múlt héten a TV2 arról adott hírt, hogy az ügyben a rendőrség azt is vizsgálja, hogy a Szepesi könyvében csak Cárként emlegetett Turi György edző követett-e el bűncselekményt. A mesteredző egyébként azt mondta, hogy ő akkoriban nem tudott az esetekről Szepesi viszont az állítja, hogy ő sem ártatlan.

A könyvben leírtak miatt feljelentést tett a Magyar Úszó Szövetség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik