Pályán kívül

Fülöp: a műtét ragyogóan sikerült!

fulop-marton(210x140)(1).jpg (fülöp márton)
fulop-marton(210x140)(1).jpg (fülöp márton)

Fülöp Márton a Facebookon üzent az érte aggódóknak. A magyar focikapus karjából egy rosszindulatú daganatot távolítottak el.

“Kedves Barátaim és mindenki, aki ismerősként vagy ismeretlenül támogat! A műtét ragyogóan sikerült, minden problémás szövetet eltávolítottak a karomból, a vizsgálatok eredménye teljesen kielégítő. Hétfőn elkezdődött a kemoterápia is, amelyre csak “biztos, ami bizos” alapon, elővigyázatosságból van szükség. Túlestem az első kezelésen, minden jól alakul, és nagyon köszönöm a rengeteg üzenetet, lájkot, támogatást, amit a Facebook-on keresztül kapok. Továbbra is itt leszek elérhető a szurkolóknak és a médiának. Minden üzenetért végtelenül hálás vagyok, de kérlek, értsétek meg, hogy most nem vágyom nagyobb nyilvánosságra. Még egyszer köszi mindenkinek! A jó hírekkel újra jelentkezem majd!” – írta Fülöp Márton a legnagyobb közösségi portálon.

A 24-szeres magyar válogatott hálóőr korábban elmondta: betegsége úgy derült ki, hogy még februárban szúró fájdalmat érzett a karjában, és a konzervatív kezelések nem vezettek eredményre. Felkereste Tóth Ferenc kézspecialistát, aki megműtötte, és a kioperált izomszövetben találtak rosszindulatú sejteket. Fülöp Márton családi körben, Budapesten készül a majdani visszatérésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik