Pályán kívül

Molesztálási ügy: újabb úszó jelentkezett

szepesi nikolett (szepesi nikolett)
szepesi nikolett (szepesi nikolett)

Egy neve elhallgatását kérő egykori úszónő állítja, hogy igazak a Szepesi Nikolett könyvében megjelent, molesztálásról szóló történetek.

Szepesi Nikolett botránykönyve nagy port kavart. A korábbi úszónő az Én, a szexmániás című önéletrajzi művében a hódításai mellett egy nagyon komoly témáról is vallott, mégpedig arról, hogy 13 éves korában molesztálták az uszodában. A Magyar Úszó Szövetség kivizsgálást kért az ügyben, míg Szepesi korábbi klubja közleményt adott ki, amelyben kikérik maguknak a könyvben megjelenteket.

A Blikk legfrissebb cikke szerint a Bp. Spartacus újabb, neve elhallgatását kérő versenyzője állítja: igaz a könyvben megjelent molesztálásról és lelki terrorról szóló rész.

“Azért nyilatkozom mégis, mert felháborít, hogy egyesek hazugnak állítják be Szepesi Nikit. Olvastam a könyvét, annak idején együtt úsztunk a Spartacusban, és tudom, hogy az igazságot írta meg. Turiról… a pofonokról… a szexuális visszaélésekről” – nyilatkozta a Blikknek az úszónő.

Elmesélte a saját esetét is, miszerint neki is Kicsi bácsihoz kellett mennie masszázsra, ám az addig kedvesnek tűnő férfi miután a hátával végzett utána azt kérte, hogy a lány forduljon meg, mert a mellét is meg kell masszírozni.

“Ez volt az első és az egyetlen alkalom, hogy próbálkozott nálam, igaz, többé nem is mentem hozzá. Nem sokkal később inkább abbahagytam az úszást.”

A korábbi sportoló azt is elmondta, emellett az is az úszás abbahagyására késztette, hogy amikor nem volt jó részideje, akkor Turi György válogatott szitkokat vágott a fejéhez, máskor pedig azt ordította, hogy “ronda és dagadt”.

“Megutáltam az úszást, és soha többé nem mentem az uszodájuk közelébe.”

A neve elhallgatását kérő úszónő azt mondja, ha valaha eljut a bíróság elé az ügy, akkor az arcát és a nevét is vállalja.

A Blikk cikkét IDE kattintva olvashatod el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik