Pályán kívül

Gyógyulj meg, Fülöp Marci!

Külön profilt hoztak létre a Facebookon, ahol Fülöp Mártonnak lehet jókívánságokat küldeni. A kapus itt tartja majd a kapcsolatot a nyilvánossággal.

Nemrég számoltunk be arról, hogy az Aszterasz Tripolisz csapata kapusának karjában rosszindulatú daganatot találtak. Fülöp Márton szerződést bontott a görög ezüstérmessel és a gyógyulást tartja a legfontosabbnak.

A 30 éves kapust már meg is műtötték és most családja körében gyógyul. A volt válogatott hálóőr korábban elmondta: betegsége úgy derült ki, hogy még februárban szúró fájdalmat érzett a karjában, és a konzervatív kezelések nem vezettek eredményre. Felkeresett egy kézspecialistát, aki megműtötte, és a kioperált izomszövetben találtak rosszindulatú sejteket.


Fotó: Facebook

A hír sokkolta a magyar és a nemzetközi futballtársadalmat is, Fülöp volt csapatai sorra közleményt adtak ki, melyben jobbulást és mihamarabbi visszatérést kívánnak a kapusnak.

Így tett az MTK is, és létrehoztak egy saját Facebook-oldalt is, ahol a szurkolók és a média képviselői tarthatják a kapcsolatot a játékossal. Az oldalra már most sorra érkeznek a biztató üzenetek itthonról és Angliából egyaránt (a WBA, a Tottenham, a Leicester, a Stoke, a Manchester City, a Chesterfiedld, az Ipswich és a Leicester játékosa is volt).

A Gyógyulj meg, Fülöp Marci – Get well soon, Marci Fülöp oldalt ide kattintva lehet elérni.

A Sport24 is mihamarabbi gyógyulást kíván Marcinak, reméljük, hamarosan a pályán láthatjuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik