Pályán kívül

Bokszolók is segítenek az árvízkárosultakon

árvíz (árvíz)
árvíz (árvíz)

Kelemen Balázs, a Ferobox Event öklözője nemrég még homokzsákot pakolt, Bedák Zsolt és Kovács Attila pedig jótékonysági meccsel készül.

Az utóbbi napok kritikus helyzete miatt a sportolók sem maradhattak ki az árvízi készültségből, mindenki ott segít, ahol tud. Legutóbb például a Roland Garros győztese, Serena Williams ajánlotta fel a magyar károsultak javára dedikált teniszcipőjét, míg a Bajorországban uralkodó állapot a Bayern Münchent késztette lépésre.

Itthon a pólóválogatott tagjai lapátoltak a Margitszigeten, de az inline-hokiválogatott tagjai is pakoltak homokzsákot Drezdában.

Több bokszolónk is úgy gondolta, segítő kezekből sosem elég, így a Ferobox Event ökölvívója, Kemelen Balázs több napon át homokzsákokkal „edzett” Győr közelében, míg a mérkőzéseiket szervező iroda, Bedák Zsolttal és Kovács „Vipera” Attilával kiegészülve közvetlenül az árvízkárosultakon segít.

Kelemen is segített a védekezésben
Fotó: Felix Promotion

Ugyanis június 15-én Szeghalmon a Ferobox Event nagyszabású ökölvívógálát szervez. A klub tulajdonosai, Rácz Félix, Bertók Róbert és Széles Imre úgy döntöttek, a gála jegybevételeinek egy részét felajánlják az árvízkárosultaknak. A kezdeményezés az est két főszereplőjének is megtetszett, így Bedák és Kovács is csatlakozott az akcióhoz oly módon, hogy a meccspénzük közel felét ajánlják fel a károsultak számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik