Pályán kívül

Kicsi bácsi: A becsületem a tét!

szepesi-nikolett(5)(960x640)(1).jpg (szepesi nikolett)
szepesi-nikolett(5)(960x640)(1).jpg (szepesi nikolett)

Szepesi Nikolett állítólagos molesztálója az RTL Klub Fókusz című műsorában tagadta az ellene felhozott vádakat.

A nemrég megjelent “Én, a szexmániás” című botránykönyvben Szepesi Nikolett azt állítja, hogy Bacsa István, vagyis Kicsi bácsi 13 évesen molesztálta az uszodában, de később a masszőr unokahúga is azt állította, hogy zaklatta őt.

Kicsi bácsi feháborítónak találja a vádakat, hiszen állítja, mindig becsülettel dolgozott.

“Nem tudom minek nevezzem, nem akarok csúnyát mondani, de kitolásnak, nagyon csúnya kitolásnak. Én úgy érzem, hogy ezt nem érdemeltem meg. Becsületesen dolgoztam, amit mondtak azt lelkiismeretesen is megcsináltam, amit nem mondtak, még azon felül is dolgoztam.”

A masszőr azt is elmondta, hogy azonnal magára ismert, és nem tagadja, hogy levetkőztette a lányokat, azt viszont igen, hogy molesztálta őket.

“Törpének le vagyok írva, hogy 70 éves ember. Csak én vagyok az, senki más. Azt mondtam, ez a nő meg van bolondolva, hogy ilyesmit kitalál. Azt elismerem, hogy minden egyes lánynak le kellett vetkőznie derékig. Én egynek sem nyúltam bele a nemiszervébe, nem csókoltam meg nem szopogattam a mellét egyik lánynak sem. Ha én ezt csináltam, annak a kislánynak lehetett volna annyi esze, hogy hát szól. Állítólag szólt a szüleinek, az edzőknek, és hat évig engedtek engem dolgozni?”

Időközben Bacsa Edina, a férfi unokahúga is azzal vádolja az idős szakembert, hogy molesztálta egy alkalommal, amikor izomláz miatt kellett kezelnie.

Erről így vélekedik:

“Szeretem a becsületemet megmenteni ezáltal. Ez a tétje, semmi egyéb. Szeretném visszaállítani azt, hogy becsületes ember voltam. Az Edina az öcsémnek a kislánya volt. 11 éves volt, balettiskolába járt. Leküldte az anyja, hogy Pistám, nézd már meg a kislányt, mert panaszkodik, hogy a csípőizülete, a hosszhátizma meg a lábai nagyon fájnak a gyereknek.

A kislány elmesélte mi a problémája. Mondtam neki, gyere be a gyúrószobába, vetkőzzél le. Nem bugyiba, meztelenre levetkőztettem. Lefeküdt a gyúrópadra, lekentem az egész testét olajjal, krémmel. Végigdolgoztam a gyereket, végig a derekát, a fenekét és a két combját is. Utána egy rövid slaggal mostam a gyereknek a hátát, de a seggét is meg kellett dörzsölnöm neki. Ha be van kenve, nem tudja megmosni magát. Mondtam neki, na kislányom öltözzél, menjél haza, ott hagytam őt a gyúrószobában.”

Az ügynek bizonyára még lesz folytatása.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik