Pályán kívül

Gyerekrablás miatt tartóztatták le a kosarast

devonta pollard (devonta pollard)
devonta pollard (devonta pollard)

Az Alabama Egyetem kosárlabdázóját, Devonta Pollardot gyerekrablás vádjával vették őrizetbe.

A hivatalos közlemény szerint Pollard is érintett abban a gyerekrablási ügyben, melyben az édesanyját letartóztatták múlt hónapban. 

Az Alabama kiválóságát azzal gyanúsítják, hogy részt vett a hatéves Jashayla Hopson elrablásának kitervelésében. Jashaylát április 30-án rabolták el az iskolája elől.

Nem csak Pollardot tartóztatták le, hanem öt másik gyanúsítottat is, köztük a kosárlabdázó édesanyját is. A hírek szerint egy telekkel kapcsolatos vita fajult el a kislány édesanyja, és Jesse Mae Brown Pollard között – akik egyébként unokatestvérek -, hogy elrabolták Jashaylát.

Az egyik vádlott abban az iskolában dolgozott, ahova a kislány járt, ő mondta Pollard édesanyjának, hogy Jashyla hol tartózkodik éppen az iskolában, és mit visel. A harmadik vádlott pedig a könyvtárból elhozta a hatéves lányt.

Jesse Mae Brown Pollard a kislányt akarta felhasználni csereként, hogy visszakapja a telket. A rendőrség azonnal megkezdte Jashayla keresését. Az államhatárt átlépve azonban a kislányt elengedték, így szinte azonnal megtalálta őt a rendőrség.

Az emberrabló egy üzenetet is küldött Jashayla szüleinek: “Ne hívd a rendőrséget, majd én kereslek. Ha mégis megteszed, nem látod viszont soha többé.”

A hatóságok azért tartóztatták le Devonta Pollardot, mivel az ő autóját azonosították a hotel biztonsági kamerájának felvételén, melyben a kislányt fogva tartották, majd a jármű átkutatásakor megtalálták a szoba kulcsát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik