Pályán kívül

Leleplezték: Dzsudzsák nem bérelte, vette a Lamborghinit

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

A Blikk olvasóriportere Poldauf Richárd elárulta, hogy ő takarította ki azt a Lamborghinit, amit nem bérelt, hanem megvásárolt pénteken a válogatott játékos.

Vasárnap a válogatott játékos csúnyán összetörte az újonnan 97 millió forintot érő Lamborghini Aventadort. A 700 lóerős, akár 349 kilométer/órás végsebességet is elérő járgány inkább versenyautó, amelyhez speciális vezetői engedély kellene…

Dzsudzsák Balázsnak amúgy egyáltalán nem kell szégyellnie, hogy gazdag. Nincs azzal semmi gond, saját tehetségének köszönheti mindezt, más kérdés, vigyázhatna jobban magára, hiszen rövid időn belül már a második sportautót töri össze..

A sajtóban az esetet követően az a hír terjedt el, hogy Dzsudzsák csak bérelte a kocsit. Ehhez képest a Blikk olvasóriportere Poldauf Richárd állítja, szó sincs bérlésről, a bécsi autószalonban, ahol elmúlt pénteken éppen helyettesített csak vásárolni lehet, bérelni semmiképp.

“Abban a bécsi szalonban nem lehet bérelni járművet, csak venni. Talán az ideiglenes rendszám adott okot a félreértésekre” – állítja Poldauf, aki igazának alátámasztására egy, a vásárlás után készült közös képet is feltöltött közösségi oldalára.

Az igazsághoz hozzá tartozik, Dzsudzsák Balázs facebook oldalán nem állította, hogy bérelte az autót. A játékos amúgy éppen Magyarországon pihen, mert az orosz bajnokság már véget ért, a Dinamóval végül nem sikerült kiharcolni a nemzetközi szereplést.

A focista szombaton német rendszámú Porschéjával az MTK-Debrecen meccsen járt, vasárnap autót cserélt és éppen a Diósgyőr-Pápára készült az Aventadorral. A héten viszont újra Telkiben edz, hiszen a válogatott 879. hivatalos mérkőzését csütörtökön Kuvait ellen vívja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik