Pályán kívül

Valóra vált Király Gábor egyik álma

király gábor (király gábor, )
király gábor (király gábor, )

A magyar válogatott kapusa találkozhatott kedvenc zenekara frontemberével, Jon Bon Jovival.

Az 1860 München vasárnap lejátszotta utolsó bajnoki meccsét, Király Gáborral a kapuban 3-0-ra legyőzte az Aalen együttesét, ezzel a hatodik helyen zárta a szezont. A győztes meccs után Király Gábornak olyan meglepetésben volt része, amiről nem is álmodott – számol be az mlsz.hu oldal.

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa találkozhatott kedvenc énekesével, Jon Bon Jovival. A vasárnapi bajnokit megelőző napon a müncheni Allianz Arenában koncertet adott az együttes, amelynek frontembere vasárnap a helyszínen tartott bejárást. Az 1860 München sajtósa elintézte, hogy az énekest Király Gábor is elkísérhesse a bejáráson.


Fotó: mlsz.hu

„A vasárnapi mérkőzés lefújása után a csapat sajtófőnöke közölte velem még a pályán, hogy kivételesen nem a Mixed Zónába kell mennem interjút adni, hanem egy óra múlva legyek ismét a pályán, mert személyesen itt lesz Bon Jovi, de nem tudhat róla sem a média, sem senki.

Nem akartam elhinni ezt a hírt! A mérkőzés utáni adrenalin még bennem volt, és a győzelmi mámor hangulatában tudtam meg ezt a hírt. Nem találok szavakat, hogy mit éreztem. A nagy Bon Jovival találkozhatok, akinek a zenéjére 2000 óta minden hazai mérkőzésemen melegítek, akárhol is legyek. Izgultam és boldogság öntött el. Hamar eljött az idő. Családom kíséretében izgatottan vártuk, hogy megérkezzen a rocksztár. És megérkezett…

Kiszállt az autóból, bejött a játékoskijáró folyosójára és azt mondta: Hi, I’m Jon. Mindenkivel kezet fogott és én büszkén néztem feleségemre, Zsanettre és gyermekeimre, hogy az ismert sztárral kezet fognak. A sort én zártam. Brutális érzés volt, amelyre 20 éve vártam. Így még soha nem izgultam. Nagyon közvetlen volt, rögtön fotót csináltunk, és körbejárta az arénát. Kimentünk a pályára, bementünk az öltözőbe. Itt átnyújtottam neki a mezemet, melyet szívesen fogadott” – számolt be élményeiről saját honlapján a kapus.

„Minden média ki volt zárva a bejárásról, csak a családom és én kísérhettük el Jon Bon Jovit mondta az mlsz.hu-nak Király a találkozás másnapján. Nagyon közvetlen volt velünk, tudta a mérkőzés eredményét, gratulált a győzelemhez, majd felajánlotta, hogy vendégei lehetünk a berlini koncerten. Mondtam, hogy már megvan a jegyünk a stuttgarti fellépésre, mire azt válaszolta, hogy ebben az esetben szívesen lát bennünket a backstage-ben, és megnézhetjük, hogy készülnek a koncertre a kulisszák mögött. Álomszerű találkozás volt, ennél jobban nem is végződhetett volna a szezon számomra.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik