Pályán kívül

Bevallotta: szexmániás a magyar olimpikon

Szepesi Nikolett (szepesi nikolett, )
Szepesi Nikolett (szepesi nikolett, )

Szepesi Nikolett két olimpián vett részt és végigbulizta és végigszexelte pályafutását. Legalábbis júniusban megjelenő könyvében erről beszél. Őszintén.

A csütörtöki Nemnzeti Sport exkluzív interjúban szólaltatta meg Szepesi Nikolettet, aki az athéni és a pekingi olimpián volt a magyar úszócsapat tagja. A hátúszó a júniusi megjelenésű “Én a szexmániás” című könyben pakol ki meglehetősen intenzív szexuáléis életéről. Az Ulipus-ház a “romantikus regények” közé sorolta be a könyvet, de az korántsem romantikus, inkább leleplező és brutálisan őszinte.

Az Európa-bajnoki 3. helyezett hátúszónő a Nemzeti Sport szakírójának, Kovács Erikának adott interjújában elmondja, “nyilván megkapom, hogy kurva vagyok…, de sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, vízilabdásokért, kajakosokért meg a kézilabdásokért” – határolta be ezzel szűken vett “vadászterületét”.

“A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól. … Én biztosan kiraknám rá a a tizennyolc pluszos karikát” – magyarázta Nikolett.

Botránykönyv lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik