Pályán kívül

Hetényi: Nem követtem el, amivel vádolnak

hetényi zoltán (hetényi zoltán, )
hetényi zoltán (hetényi zoltán, )

Az Orlando Solar Bears magyar kapusát, Hetényi Zoltánt szexuális zaklatás miatt vették őrizetbe a tengerentúlon. A hálóőr tagadja a vádakat.

Mint azt megírtuk, Hetényit azért tartóztatták le, mert szexuálisan zaklatott egy pincérnőt, majd a bárban ahol felöntött a garatra azt kiabálta, hogy “utálom az amerikaiakat” és a feketéket, akiket a “niggernek” nevezett. Az eset miatt klubja, ahol kölcsönben szerepelt, azonnal megvált tőle.

Az MJSZ szakmai alelnöke, Kovács Csaba úgy tudja, hogy Hetényi kedden már szabadlábon volt, van repülőjegye Budapestre, vagyis csatlakozni szeretne az április 14-én kezdődő, budapesti divízió I-es világbajnokságra készülő válogatotthoz.

Szerda este az érintett is kiadott egy közleményt, melyben bocsánatot kér, és tagadja a zaklatást.

Hetényi Zoltán közleménye

Tisztelt Sportszerető Közvélemény,

Az elmúlt pár nap történéseivel kapcsolatban, az alábbi nyilatkozatot szeretném tenni:
Nem követtem el, amivel vádolnak, biztos vagyok benne, hogy a tárgyaláson tisztázni fognak a szexuális tettlegesség vádja alól.

Ugyanakkor végtelenül sajnálom, hogy felelőtlenül viselkedtem és szégyent hoztam magamra, a csapatomra és legfőképp a hazámra. Az, hogy a csapatommal ünnepeltem, nem mentség arra, hogy megbántottam másokat. Most csak abban reménykedem, hogy viselkedésemmel és játékommal jóvá tudom tenni ezt a hibát, és megbocsátanak nekem.

Tisztelettel,
Hetényi Zoltán

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik