Pályán kívül

Szemen szúrta feleségét a focista

john paintsil (john paintsil)
john paintsil (john paintsil)

A Hapoel Tel Aviv és a ghánai válogatott védőjét, John Paintsilt azért vette őrizetbe a rendőrség, mert egy késsel szemen szúrta a feleségét.

Az accrai rendőrség pénteken vette őrizetbe a labdarúgót, Richlove Paintsil megtámadásáért. A védő elutasította az óvadékot, így a hétvégére őrizetben marad, míg kivizsgálják az esetet. A rendőrség egyébként megerősítette, hogy testi sértéssel tartják bent Paintsilt.

A Radio XZY egyik adásában hangzott el, hogy az Afrikai Nemzetek Kupáján a ghánai válogatott több tagja, köztük Paintsil is, prostituáltakkal töltötte az éjszakákat. Ez a rádió egyik műsorvezetője, Appiah Kofi műsorában hangzott el, a feleség, Richlove Paintsil pedig hallotta a történetet. Sőt, állítása szerint a védő volt a felelős azért, hogy az örömlányokat a válogatott szállására vitték.

John Paintsil elutasította a vádakat, és azzal fenyegette meg Kofit, hogy bepereli, és bíróságra viszi az ügyet.

A West Ham és a Fulham korábbi játékosát többször is számon kérte a felesége a történtekkel kapcsolatban. Pénteken viszont elszakadt a cérna a futballistánál, és egy késsel rátámadt a hölgyre. Ennek az lett az eredménye, hogy a megsebesítette a szemét. A rendőrség állítása szerint, Paintsil ráadásul az egyik szomszédjának is nekiment, aki a sérült hölgynek megpróbált segíteni.

Richlove Paintsil elveszette az eszméletét, miután komolyan megsérült a szeme. Jelenleg kórházban ápolják.

Ghána végül a negyedik helyen zárt az Afrikai Nemzetek Kupáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik