Pályán kívül

Politikusnak állna Berki Krisztián?

Berki Krisztián (berki krisztián, )
Berki Krisztián (berki krisztián, )

Nagyon úgy fest, hogy a korábbi focivezér új vizekre evez, és belekóstol a politikába. Állítólag az MSZP-vel kacérkodik.

Az egykori labdarúgó főleg azzal várt ismertté, hogy ő volt az FTC vezérigazgatója 2007 és 2010 között. Az utóbbi években inkább a nőügyeivel a címlapokra kerülő Berki Krisztián kapcsán most arról ír a Bors online kiadása, hogy megvalósíthatja régóta dédelgetett álmát és politikusnak állhat – ebbéli terveiről korábban már a Kiskegyednek is nyilatkozott.

„Hiszem, hogy a tapasztalatommal, a kapcsolati tőkémmel segíteni tudnék az embereknek. A meglévő csatornáimon keresztül, a saját nyelvezetemmel, meggyőződésem szerint szívesen tájékoztatnám politikai ügyekben a korosztályomat, illetve az Y-generációt” – idézi a borsonline.hu Berkit, aki azt is elmondta, hogy amíg sportolt, addig nem igazán érdekelte a politika, de azóta már sokkal nyitottabb a közügyekre.

A lap szerint Berki szíve az MSZP felé húz, a párt részéről azonban Török Zsolt szóvivő azt mondta, nem tudnak arról, hogy a korábbi kapus csatlakozna a párthoz. Ugyanakkor minden jelentkezőt szívesen fogadnak és kommunikációs, valamint sportterületen az MSZP segítségére lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik