Pályán kívül

A Face Team röpíti Budapestet a YouTube-on

face team (face team)
face team (face team)

Az akrobatikus kosárlabda magyar klasszisai egy olyan videót forgattak, amelyben Magyarországot is szeretnék népszerűsíteni. Öt nap alatt 4,5 millióan nézték meg a klipet.

Első alkalommal választott magyar témát a YouTube videómegosztó portál egyik neves rendezője, Devin Graham (művésznevén Devin Super Tramp). A Face Team már korábban is népszerű volt a felületen, és ez a sikertörténet most folytatódik.

A rendező két napig forgatott Budapesten a brit Csillag születikben az ötödik döntőig eljutott magyar srácokról. A videóklipben, amely január 8-án került fel a világhálóra, szerepel többek közt a Bazilika, a Halászbástya, a Szabadság híd, a Hősök tere, a Budai Vár. Az ugrások egy részét egy szakközépiskola tornatermében vették fel.

A Face Teamnek nem ez az első videós szereplése. Nemrég egy telekommunikációs cég reklámfilmjének is ők lettek a főszereplői. Abban a videóban egy nálunk még ismeretlen sportág, a smallball elemeit mutatták be. Az új sportág az amerikai foci, a hoki, a kosárlabda és a gumiasztal ötvözete, de a végső cél itt is a labda kosárba juttatása.

A budapesti videót eddig több mint 4 millió 600 ezer alkalommal indították el.

A srácokról korábban mi is forgattunk, az akkori cikkünk ide kattintva érhető el.

Videó – Íme, a nagyon népszerű klip:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik