Pályán kívül

Jobban van az MTK megkéselt bokszolója

szigethalom verekedés (szigethalom, verekedés, tömegverekedés, rendőrség, sávoly gergő, )
szigethalom verekedés (szigethalom, verekedés, tömegverekedés, rendőrség, sávoly gergő, )

Akár már a hétvégén haza is engedhetik a kórházból Sávoly Gergőt, az MTK bokszolóját, akit szilveszterkor késeltek meg egy szigethalmi sörözőben.

A Hír24 is beszámolt arról a tömegverekedésről, amely Szigethalmon történt szilveszter éjszaka. Több embert megkéseltek, ketten életveszélyes állapotban kerültek kórházba. Egy 17 éves fiút őrizetbe vettek, emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellene.

Mint később kiderült, az egyik áldozat az MTK Ökölvívó Szakosztályának bokszolója, Sávoly Gergő. A tehetséges sportoló a kórházba szállítás után túl volt az életveszélyen, szerda estére pedig sokat javult az állapota.

Az mtkboxingassociation.com információ szerint a nyolc késszúrás ellenére, amiből négy a szíve tájékán érte az ökölvívót, jól van, és ha nem lép fel komplikáció, akár már a hétvégére haza is engedhetik. 

“A történetre kihagyásokkal emlékszik csak. Szilveszter este baráti társaságukban az étterem felső részében buliztak és búcsúztatták az Óesztendőt. Az alsó részét az étteremnek egy kb 30 fős társaság vette ki. Hajnalban három fiatal, két fiú és egy lány lementek az alsó részben található wc-re. A wc rendkívül kis helység. A lent szórakozókat zavarta, hogy nem tudnak bemenni tőlük a wc-be. Előbb az ajtót verték, mire a fiatalok kiszóltak, pillanat, mindjárt végeznek. De hirtelen ekkor rájuk rúgták az ajtót és a hozzájuk legközelebb álló Sávoly Gergőt minden figyelmeztetés vagy előzetes szóváltás nélkül több alkalommal is megszúrták. Gergő úgy emlékszik, hogy ekkor érte több szúrás a birkózó barátjukat is. Ki tudtak menekülni a wc-ből, de kint is folytatódott a verekedés, de a zajra akkor már többen fentről leérkeztek, így hiába akarta az elkövető a már több sebből vérző Gergőt újra megszúrni, erre nem maradt lehetősége” – áll az ökölvívószakosztály Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik