Pályán kívül

Betörtek Sándor Csikarhoz

sándor károly (sándor károly)
sándor károly (sándor károly)

A 75-szörös válogatott legendás focista otthonából több millió forintot érő védett műalkotásokat is elvittek a tolvajok.

A Bors internetes oldala számolt be arról, hogy betörtek Sándor Károly és felesége budai otthonába. A 84 éves egykori labdarúgó most fél, hogy az eset megismétlődik.

A tolvajok állítólag a szomszédos üres telek felől tudtak bemászni az MTK ikonjának lakásába, ahonnan értékes tárgyakkal távoztak, köztük három olyan festménnyel, amelyek összértéke tízmilliós nagyságrendű.

A lapnak Szabó Krisztina, a hegyvidéki önkormányzat kommunikációs munkatársa nyilatkozott, aki elmondta, a XII. kerület megbecsült díszpolgára nyugalmának érdekében arra kérte a kerület a helyi rendőrkapitányságot, gyakrabban járőrözzenek a betegeskedő Sándor Károly és felesége otthonának környékén.

A nyomozó hatóságok ígéretet tettek, hogy mindent megtesznek az eltulajdonított értékek és a tettesek felkutatása érdekében. Mindenesetre a nagy értékű festményektől legális úton aligha szabadulnak meg a tolvajok, hiszen a galériák, aukciós házak, képkereskedő nagyon jól ismerik a művek leírását és eredetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik