Pályán kívül

Megnősült az olimpiai bajnok

Gál Mária (gál mária, berki krisztián, berki felesége, berki krisztián felesége)
Gál Mária (gál mária, berki krisztián, berki felesége, berki krisztián felesége)

Berki Krisztián feleségül vette szerelmét, Gál Máriát. Az esküvőt Kubában tartották, így nem elutaztak, hanem ott maradtak nászútra is.

Kapcsolódó cikkek

A Londonban lólengésben olimpiai bajnoki címet nyert Berki Krisztián Facebook-oldalán jelentette be, hogy elvette Gál Máriát. Az egykori tékvandós és a tornász szerelme már három éve tart – írja a borsonline.hu.

A sportolómúltam abszolút alkalmassá tesz arra, hogy megértsem Krisztián céljait, álmait, elfogadjam életvitelét. Sőt, azt mondhatom, hogy ő valósítja meg az én álmaimat is, hiszen én is olimpiai bajnok akartam lenni, de nekem nem sikerült, már abbahagytam a sportot. Vagyis a részemről ez soha nem volt áldozat, amiben tudom, segítem” – mondta Gál Mária még a londoni aranyérem után.

Berki Krisztiántól egyébként már ekkor sem állt távol a házasság és a családalapítás gondolata.

Szeretnénk összeházasodni, de a részleteket nem tudjuk még. A babakérdés is sok mindentől függ. Hiszen a torna mellett alig látnám a gyermekemet, nem akarom, hogy a tévéből ismerjen, viszont nem szeretnék idős szülő lenni, aki nem tud részt venni a saját gyereke mindennapjaiban” – fogalmazott a sportoló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik