Pályán kívül

Van Persie románokkal és prostikkal éjszakázott

robin van persie (robin van persie)
robin van persie (robin van persie)

Meglepő képsorozatot tett közzé egy román lap: a román és a holland labdarúgó-válogatott tagjai együtt buliztak a meccsük után.

A click.ro exkluzív képsorozatot tett közzé, melyen a román és holland nemzeti csapat tagjai egy szórakozóhelyre igyekeznek, majd csatlakozott hozzájuk húsz prostituált. A román együttest Adrian Mutu és Ciprian Marica, az Oranjét pedig Robin van Persie, Ibrahim Afellay, Nigel de Jong és Klaas-Jan Huntelaar képviselte. Az első fecske a balhéiról is elhíresült Mutu volt, ő érkezett meg elsőként a bárba.

Nem sokkal a holland légió hajnali érkezése után futott be a húsz örömlány a Tiffany Piano Clubba, kettő közülük a román focistákkal már a bárban közelebbi barátságot kötött, míg négyen követték a szállásukra távozó hollandokat. Az egyik prostituált beavatta a lapot a részletekbe, Mutu állítólag 150 eurót ajánlott a lányoknak fejenként, illetve további juttatásokat a szolgálataikért.

Az ügy rendesen kicsapta a biztosítékot Romániában, ugyanis mindez azt követően történt, hogy a román labdarúgó-válogatott hazai pályán kikapott 4-1-re Hollandiától a világbajnoki selejtezősorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik