Pályán kívül

Rendőrkézen a részegen tomboló olimpiai bajnok

shaun white (shaun white)
shaun white (shaun white)

A rendőrségen éjszakázott a kétszeres olimpiai bajnok hódeszkás, Shaun White tűzriadót okozott, megrongálta egy hotel berendezését és a saját fejét.

Az amerikaiak snowboardlegendája, Shaun White hatalmas csalódást okozott rajongóinak.

A vörös hajú kaliforniai hódeszkás 2006-ban Torinóban olimpiai bajnok lett félcsőben, majd 2010-ben Vancouverben megvédte címét, ezzel, illetve az X Gamesen nyert 12 aranyérmével beírta magát a snowboard történelemkönyvébe.

Saját maga nimbuszát alaposan lerombolva “The Flying Tomato” a nashville-i Loews Vanderbilt Hotelben szombatról vasárnapra virradóra rendőrségi üldözéssel véget érő részeg duhajkodást folytatott.

A helyi erőknek ki kellett jönniük a szállodához, mert White első csínyként beindította a tűzjelzőt. Az épületet kiürítették, közben a részeg élsportoló szétvert egy telefont.

Ezután menekülőre fogta, összetűzésbe került egy járókelővel, miután eredeti tervét feladva egy taxiból kiugorva próbált meg kereket oldani. Nem sikerült, a piától bűzlő hódeszkást elkapták, a magából kivetkőzött sportoló a fogócska közben egy kerítésnek is nekiesett, és megsérült az arcán.

White előzetesben töltötte az éjszakát, mert nem volt hajlandó aláírni a nyilvános részegség és vandalizmus vádjával ellátott idézést.

Videó: Shaun White olimpiai aranyat érő félcsőprogramja Vancouverben, 2010-ben

Ajánlott videó

Olvasói sztorik