Pályán kívül

Szörnyethalt a vegasi hotel erkélyéről kizuhant játékos

john mccarthy (john mccarthy, )
john mccarthy (john mccarthy, )

Vasárnapra virradóra tisztázatlan körülmények között kiesett szállodai szobájának erkélyéről John McCarthy ausztrál focista.

Mivel a rögbihez hasonló ausztrál foci őshazájában befejeződött az alapszakasz, a rájátszásból kimaradó csapatoknak véget ért a szezon.

Így három másik AFL-klub mellett a Port Adelaide játékosai, köztük John McCarthy is átrepültek az óceánon, hogy Las Vegasban lazítsanak egyet. Ehelyett sokkoló tragédiába fulladt a vegasi kaland, mert vasárnapra virradóra a 22 éves játékos kizuhant a Flamingo Hotel erkélyéről, és szörnyethalt, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

A Port Adelaide megdöbbenését és fájdalmát kifejezve hozta nyilvánosságra a halálhírt. „John értékes tagja volt a csapatnak, a játékosok és a drukkerek szeretetét is kivívta. Halála szörnyű tragédia a klub, a család, de egész Adelaide számára” – mondta Keith Thomas, a csapat igazgatója, aki hozzátette, folyik a vizsgálat a tragédia kapcsán.

Ezzel kapcsolatban egyelőre csak annyit hoztak a nyilvánosság tudomására, hogy a haláleset idején McCarthy egyedül tartózkodott a szobájában.

Videó: John McCarthy emlékére

Ajánlott videó

Olvasói sztorik