Pályán kívül

Egész falut tartott rettegésben a sportoló gyilkosa

fekete lászló (fekete lászló, )
fekete lászló (fekete lászló, )

A szombaton a 22 éves ketrecharcost leszúró gyilkos egy ígéretes életet és sportkarriert tört derékba, és egy egész falu félt tőle.

Mint azt a Sport24 is megírta, szombaton délután egy pécsi szórakozóhelyen leszúrtak egy kiüzdősportolót, aki mindössze 22 éves volt. Az áldozattal egyetlen szúrással végeztek.

A gyilkosság helyszínén vasárnap este gyertyás virrasztást tartottak a meggyilkolt B. Dániel emlékére, aki kidobóként dolgozott egy pécsi bárban, halálának helyszínén. Az áldozat azt tervezte, hogy sportkarrierjét az Egyesült Államokban folytatja, de erre már nem kerülhet sor. A fiú szülei horvátországi nyaralásukon értesültek a tragédiáról.

Gyorsan kiderült, hogy ki az elkövető. Fekete László többszörösen büntetett előéletű 41 éves nagykozári lakos, aki ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított.

A gyilkost főleg Nagykozáron keresték, a helyi lakosok beszámolója szerint a férfihoz közelebb állókat a gépfegyveres kommandósok falhoz állították, amíg átkutatták a házaikat. A gyilkos az édesanyjával és fiával lakik, a hatóságok otthonában is eredménytelenül keresték.

A férfit egyelőre még nem találták meg, pedig a nagykozáriaknak is áldás lenne, ha az agresszív természetű bűnözőt mihamarabb lekapcsolnák.


Fekete László a gyilkosság elkövetésékor kék farmert és sötét pólót viselt, Kb. 190 cm magas, vékony testalkatú, rövid, őszes hajú, szemüveget hord, bal karján tetoválás van

Rablás, késelés, brutális verekedések

Fekete László, becenevén Feki rettegett alakja a környéknek. A 41 éves elkövető ült már többek között ékszerüzlet kirablásáért (8 év), késelésért (3 év), és brutális verekedések is vannak a rovásán.

A férfi kést hordott magánál, amit szinte az első szóra elő is rántott. Nagykozárban mindenki fél tőle, a kocsmákból kitiltották, mert ahogy valamelyikben felbukkant, szinte garantált volt a verekedés, a késelés.

A férfinak szeptemberben négy évre börtönbe kellett volna vonulnia, mert egy ismerőse fejét úgy szétverte, hogy a sérült koponyát platinával kellett kipótolni.

A falu lakói szeretnének megszabadulni tőle, azonban beszélni nem nagyon mernek róla, amíg szabadlábon van, mert tartanak az erőszakos bűnöző bosszújától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik