Pályán kívül

Szombat délután leszúrtak egy ketrecharcost Pécsett

bdaniel (bdaniel)
bdaniel (bdaniel)

Leszúrtak egy 22 éves küzdősportolót szombat délután Pécs belvárosában.

Emberölés gyanúja miatt tartott helyszíni szemlét a rendőrség egy pécsi, belvárosi szórakozóhelyen szombaton, ahol az elsődleges adatok szerint szombaton délután két személy szóváltásba keveredett egymással, melyből tettlegesség lett, ennek során az egyik férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyi sajtó információi szerint az áldozat egy 22 esztendős biztonsági őr, B. Dániel, akit valószínűleg leszúrtak. Az áldozat PVSK Judo szakosztályának és a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzője volt, az utóbbi években MMA-versenyeken vált ismertté.

A sportolóval állítólag egyetlen késszúrással végzett gyilkosa. A férfi holtestét a belvárosi szórakozóhely mellékhelyiségében találták meg szombat délután. A rendőrség késő délutánig helyszínelt a Maxim Clubban, ahol a férfi éjszakánként kidobóként dolgozott.

Az elkövetőt még keresik a rendőrök, mert a gyilkosság után elmenekült a helyszínről:szemtanúk szerint gyalogosan indult a Mecsek-oldal irányába. A szórakozóhely környékén több bankfiók kamerája is felvette a gyilkost, aki jól ismerte áldozatát.

A rendőrség a borsonline.hu szerint a Feki becenevű, 40 év körüli F. Lászlót keresi. A férfi büntetett előéletű, nemrég szabadult nyolc éves börtönbüntetéséből, amit erőszakos cselekményekért kapott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért vesztek össze. A szórakozóhely tulajdonosának B. Dániel jó barátja volt.

Videó: az áldozat júniusban még ketrecharcban vett részt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik