Pályán kívül

A Camorra visszaadta a focistafeleség luxusóráját

Cavani (Cavani)
Cavani (Cavani)

Az olasz sajtó szerint a Camorra járt közben, hogy Edinson Cavani felesége, Maria Soledad elrobolt 18 ezer eurós karórája megkerüljön.

Egy diszkrét telefonos üzenetben tudatták a nápolyi rendőrséggel, hol keressék Maria Soledad Cavani értékes karóráját, amit templomból kijövet téptek le a csuklójáról a robogós rablók. Végül egy Nápoly külvárosában lévő épület lépcsőházában találták meg a karórát.

Névtelen telefonáló értesítette a nápolyi rendőrséget, hol keressék a Napoli futballcsapatában játszó Edinson Cavani feleségétől ellopott luxuskarórát.

A sokat tapasztalt olasz újságírók biztosak benne, hogy ahogy a nápolyi maffia, a Camorra tudomására jutott, hogy a Napoli uruguayi légiósának nejéé volt a drága ketyegő, “elintézte”, hogy az visszakerüljön eredeti tulajdonosához.

Négy éve hasonló történet esett meg a dél-olasz csapat szlovák kulcsjátékosával, Marek Hamsíkkal, az ő ellopott órája miatt a nápolyi szurkolók haragudtak meg – az a, szintén többezer eurós óra is megkerült.

Nem mindenki volt ilyen szerencsés, a Napoli volt argentin légiósa, Ezequiel Lavezzi barátnője nem kapta vissza az ellopott óróját – az olasz sajtó szerint azért, mert rablóvárosnak merte nevezni Nápolyt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik