Pályán kívül

Szénné égett a Valencia-játékos Ferrarija

banega (banega)
banega (banega)

Éver Banegának, a Valencia argentin középpályásának fél év alatt már a második kocsijával akadt problémája, ezúttal a Ferrarija égett le.

A Valencia játékosa hiába tért vissza kölcsönből (Atlético Madrid) a Mestallába, februárban saját kocsija (!) ütötte el, ezért már nem léphetett pályára a szezon hátralévő részén.

Ever Banega ezúttal edzésre sietett, amikor kigyulladt a vadiúj Ferrarija. Az autó körülbelül 250 000 eurót – átszámítva 70 millió forintot – ért, végül szinte semmi nem maradt belőle, teljesen leégett.

A játékost egy szintén nem olcsó Porschéval szállították el az edzőközpontig, ahol egyből vizet „rendeltek” az égő autóhoz. A motorban történt mechanikai probléma miatt gyulladt ki az olasz csodamasina, amelynél ezúttal szó szerint értelmezhettük a „tűzpiros” jelzőt, legalábbis amíg el nem oltották. A korábbi Atlético Madrid-játékos tehát hiába vett új autót, ezzel sem volt szerencséje.

A 24 éves középpályás ezúttal megúszta sérülés nélkül, és mivel valószínűleg nem ez volt az egyetlen autója, így kedden is tudott edzésre menni…

A spanyol Marca képriportja a luxusautó csúnya sorsáról.

Banega és a Ferrari esete:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik