Pályán kívül

Saját anyját verte meg a sztárjátékos

dez bryant (dez bryant, )
dez bryant (dez bryant, )

Letartóztatták Dez Bryantet, a Dallas Cowboys amerikaifocistáját, akit saját anyja bántalmazásával vádolnak.

Hétfőn őrizetbe vették Dez Bryantet, a Dallas Cowboys elkapóját, aki anyja állítása szerint bántalmazta őt.

Az eset szombaton történt, amikor Bryant édesanyja, Angela Bryant megkérte fiát, hogy hagyja el a texasi DeSotóban lévő otthonát. Az asszony szerint Dez feldühödött, baseball-sapkájával csapott anyja arcába, akinek elszakadt a ruhája is.

Angela Bryant a 911-et hívta segítségért. A kiérkező rendőrök nem észleltek látható sérüléseket a 37 éves nőn, egy hétfői jelentés szerint azonban a csuklói megdagadtak, és zúzódások voltak a karjain.

A 24 éves játékos tagadja az esetet, amiért akár egyéves börtönbüntetést is kaphat. A Dallas Cowboys tudatában van, hogy a tehetséges elkapó nem a fegyelem mintaképe, de még nem gondolkozik azon, hogy elküldjék őt.

Dez Bryantnek már volt ügye a rendőrséggel, januárban egy miami bár előtti ütésváltás után vitték el, de végül nem emeltek ellene vádat, 2010 nyarán pedig botrányos viselkedésével vonta magára a biztonságiak figyelmét egy bevásárló-központban.

Bryant viselkedésére nem mentség, hogy zűrös gyermekkora volt, a most őt vádoló anyukát 1997-ban másfél évre rács mögé dugták crack-forgalmazás miatt.

Videó: persze a tengerentúlon is kiemelten foglalkoznak a mamapofozóval

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik