Pályán kívül

Újabb sportoló vallotta be másságát

Az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának 27 éves tagja a korábbinál is nyíltabban beszélt magánéletéről. A súlyos sérülés után a pályára visszatérő focista másságát is felvállalja.

Megan Rapinoe egy magazinnak beszélt arról, hogy saját neméhez vonzódik, párja pedig nem más, mint Sarah, aki Ausztráliában ismert atléta.

Az 52-szeres válogatott labdarúgó így nyilatkozott: “Aki egy kicsit ismer, tudhatta, hogy leszbikus vagyok, hiszen mindig is őszinte életet éltem. Úgy érzem, hogy az, hogy most kiállok a nyilvánosság elé, egy lehetőség. Főleg a sport számára, és egy példa, hátha mások is felvállalják magukat. Úgy érzem, fel kell emelni a fejünket, és büszkének kell lennünk saját magunkra” – mondta, majd hozzátette, örül, ha vallomásával másoknak is segített.

“Nagyon jó focit játszunk, remek formában vagyunk, és saját magam is tökéletes állapotban vagyok. Nagyon várom az olimpiát, és ezzel mindannyian így vagyunk. A térdem is rendben van, a sérülés már a múlté” – tette hozzá Megan Rapinoe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik