Pályán kívül

Késeléssel vádolják az olimpiai bajnok atlétát

ezekiel kemboi (ezekiel kemboi,)
ezekiel kemboi (ezekiel kemboi,)

A sértett nő szerint megkéselte őt a 3000 m akadályfutás athéni bajnoka, a Londonra készülő kenyai Ezekiel Kemboi, aki bűnözői összejátszásról beszél.

A kenyai hosszútávfutót egy nő, Ann Njeri Otieno megkéseléséért tartóztatta le a kenyai rendőrség. A nő szerint Ezekiel Kemboi azért szúrta meg, mert nem engedett szexuális közeledésének.

A kórházban lévő sértett szerint együtt iszogattak, majd kérte, hogy a férfi vigye ahaz autóján. A nő háza előtt azonban összekaptak, Kemboi pedig az autóból kivett késsel megszúrta őt.

Az atléta azonban azt állítja, hogy a nő összejátszott két férfival, és ki akarták őt rabolni. Az olimpiai és világbajnok akadályfutó szerint egy piros autó követte őket, amelynek utasai késsel fenyegették, de véletlenül a nőt szúrták meg.

Az eldoreti bíróság 595 dollár óvadék fejében elengedte az atlétát, aki így részt vehet a londoni olimpián, és majd szeptemberben kell tisztáznia magát.

Kemboit csak néhány óráig tartották őrizetben, de a rács mögött lévő hírességet megbámulók egyre nagyobb tömege miatt fennakadások voltak a környéken.

Videó: mindenki mást mond

Ajánlott videó

Olvasói sztorik