Pályán kívül

Elszerette a teniszklasszis nejét a volt ferencvárosi csatár?

ivanisevic (ivanisevic, )
ivanisevic (ivanisevic, )

Marko Simic állítólag barátja, a wimbledoni bajnok Goran Ivanisevic feleségével szűrte össze a levet, ezt több horvát lap állítja egybehangzóan.

A teniszező Goran Ivanisevic és felesége jó kapcsolatot ápolnak a Fradi távozó horvát csatárával, Marko Simiccel. A horvát sajtó szerint talán túl jó a viszony a támadó és a 34 éves Tanja Dragovic között, a találgatások már odáig fajultak, hogy egyesek szerint ezért nem ment Simicnek a játék a tavaszi idényben, ami után az FTC nem tartott tovább igényt rá.

A 2001-es, most 40 éves wimbledoni bajnok feleségéhez az elmúlt fél évben került egyre közelebb a csatár, a horvát lapok pedig azonnal lecsaptak a dologra és máris házasságtörésként emlegetik a sztorit.

Horvátországban a Dalmacija News, a Jutarnji List, és a Hot magazin cikke szerint a Ferencváros volt labdarúgója már túl közel került a teniszező feleségéhez, sőt ezt képekkel is alátámasztják, mint például a Gloria lesifotója.

A Jutarnji List újságírójának még magát Tanját is sikerült elérnie: “Nincs miről beszélni, mert nincs semmiféle Dragovic-Simic sztori. Jó barátok vagyunk Markóval, közel áll a családhoz, de nem folytatunk egymással viszonyt. Nincs mit titkolnom, és egyébként is: egyesek már túl messzire mentek ebben az ügyben. Ha lesz mondanivalóm, akkor majd kiállok az emberek elé és elmondom” – mondta a feleség tagadva a vádakat.

A Fradi játékosa tavasszal került a csapathoz, 8 meccsen mindössze két gólt termelt, így ezt is a titkos viszony számlájára írják. A csatárt többször is meglátogatta Budapesten Tanja, többször is olyan szituációban sikerült lencsevégre kapni őket, ami túlmegy a barátság határain, nem meglepő, hogy megkezdődtek a találgatások.

Több zágrábi szórakozóhelyen látták együtt őket, ami szintén nem egy profi sportolóra vall, ráadásul a játékos előző barátnője is erkölcstelennek nevezte Simicet, aki miatt korábban feladta modellkarrierjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik