Pályán kívül

Világsztárok az olimpiai nyitógálán

brad pitt (brad pitt)
brad pitt (brad pitt)

A londoni ötkarikás játékok hivatalos megnyitója előtt két nappal hatalmas jótékonysági bált rendeznek a Victoria and Albert Múzeumban.

William és Harry hercegek meghívására számos világsztár érkezik a brit fővárosba, hogy a 2012-es londoni olimpiai játékok előtt még adakozzanak egy kicsit.

A július 25-én tartandó parti vendéglistáján olyan nevek szerepelnek, mint a Beckham házaspár, Sharon Stone, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. valamint Hollywood ügyeletes álompárja Angelina Jolie és Brad Pitt. Az est díszvendége a bokszlegenda Muhammad Ali lesz.

A brit pletykalapok szerint ez a parti csupán ürügy egy kis laza bulizásra, ahol általában sokkal több pezsgő fogy, mint illene. A múzeumi fogadás és a négyfogásos vacsora elköltése után a vendégek átvonulnak a Pitt-Jolie páros bérelt luxusapartmanjába, ahol tovább folytatódik a buli.

A rossznyelvek szerint ezek után kérdéses, hogy a világsztárok bármelyike is megjelenne a hivatalos megnyitón, hiszen a zártkörű partikon tudják csak igazán kiereszteni a gőzt a világsztárok. Egy biztos, Brangelináék mindenkit megkértek, hogy a telefonjaikkal ne készítsenek majd felvételeket vagy fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik