Pályán kívül

Julio Iglesias Puskás Ferenccel is edzett együtt

julio iglesias (julio iglesias)
julio iglesias (julio iglesias)

A Papp László Sportarénában koncertezik június 27-én Julio Iglesias. A spanyol énekes, aki sokáig a Real Madrid kapusa volt, 1988 után jön újra Budapestre.

“Nagyon szép emlékeim vannak Budapestről, emlékszem arra a nyári estére, amikor 1988-ban felléptem a Népstadionban. Máig bennem él a helyszín rendkívüli atmoszférája” – emlékezett az akkor kuriózumnak számító koncertre a 68 éves Grammy-díjas Julio Iglesias.

A hazájában máig ikonként tisztelt énekes 80 lemezt készített, 300 milliót el is adott belőlük, annak idején 60 ezer ember előtt lépett fel a Népstadionban. Most azt mondja, máig emlékezik a koncertre, amelyen szerinte már a változások szele is érezhető volt.

Julio Iglesias gyerekként és ifijátékosként a Real Madrid kapusa volt, abban az időben, amikor Puskás Ferenc még a klub játékosa volt. “Húszéves koromig, vagyis 1963-ig, szörnyű autóbalesetemig védtem a Real korosztályos csapataiban. Puskás akkor még javában játszott, a klub történetének igazi hőse volt. Sokszor előfordult, hogy Pancho ott volt a juniorok edzésén, és rúgott is nekem kapura. Kedvelt engem, én pedig felnéztem rá, az élő legendára” – mondta.

Julio Iglesiasnak nyolc gyermeke született, legismertebb közülük a szintén Grammy-díjas Enrique Iglesias. A koncerten elmondása szerint minden nagy slágerét elénekli majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik