Pályán kívül

Neville:a játékosok nem lesznek bezárva

A 2006-os labdarúgó-világbajnokság helyszínén hatalmas feltűnést keltettek a sztárfocisták és feleségeik. Ez idén talán másképp lesz.

Az angol válogatott tagjai elkezdték a felkészülést az idei labdarúgó-Európa–bajnokságra. A csapat hamarosan Lengyelország második legnagyobb városába, Krakkóba utazik, ahol már most rajongók és fotósok százai várják őket. Gary Neville, a válogatott másodedzője tisztában van a helyzet komolyságával, hiszen 2006-ban már tapasztalta mit is jelent ez.

Akkor a németországi Baden Baden életét „forgatta fel” az ismert labdarúgók jelenléte. De még annál is nagyobb felhajtás volt a focistafeleségek körül, mert ahol ők megjelentek, fotósok hada lepte el az utcákat.

Neville ennek kapcsán elmondta, senki sem kívánhatja meg, hogy a focisták és feleségeik vagy barátnőik, ne sétálhassanak az utcán az Eb ideje alatt. Hiszen mégsem zárhatja be őket.

Hozzátette, megbeszélte a játékosokkal, hogy a csak annyit mutatkoznak majd a nyilvánosság előtt, ami elengedhetetlenül szükséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik