Pályán kívül

Beckham az első férfi a neves női magazin címoldalán

Fotósoknak pózolt David Beckham, a Los Angeles Galaxy és az angol labdarúgás egyik szimbolikus alakja. Történelmet is írt.

Sokan, sokféleképpen értelmezték már a Beckham-jelenséget, de a legtöbben egyetértettek abban, hogy bármennyire is gazdag az angol focista, bármekkora celeb is, megőrizte gerincét és emberségét.

David Beckham akárhol jelenik meg, mindig ott van szája szélén jellegzetes mosolya, közvetlen, nem véletlen, hogy szeretnek vele dolgozni. Sok mindent el lehet vele adni, most odáig jutott a 26 éves Elle magazin brit változata, hogy felkéri címlapmodelljének. Erre, mármint, hogy szólóban egy férfi legyen a lap címoldalán, még nem volt példa.

A magazin az olimpia tiszteletére dupla címlappal jelenik meg, az egyiken csak portré, a másikon egész alakos Beckham-borítóval.

“Ő egy világszerte elismert ikon, egyike a legtehetségesebb sportolóknak, ráadásul nagyon népszerű a férfiak és a nők körében is. Reméljük, a gyűjtőknek is nagy ereklye lesz a darab” – fogalmazott az Elle egyik munkatársa.

Beckham egyébként az olimpia egyik arca, sőt, fő arca, ő vitte Angliába az olimpiai lángot.

Íme a fotózás képei:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik