Pályán kívül

Face Team: akár győzhetnek is a döntőben

face team show (face team, kosárlabda)
face team show (face team, kosárlabda)

Szerdán indulnak Londonba a magyar kosarasok, hogy megmérkőzhessenek a Britain's Got Talent mesés jutalmáért. De előtte még kosárleckéket adtak nekünk.

Magyar produkció még soha nem jutott nemzetközi tehetségkutató döntőjébe, ám a Face Team-nek ez sikerült. Az „akrobatikus sportszínház” egy csapásra lenyűgözte még a szőrösszívű Simon Cowellt is, de ezúttal a nézőkön a sor. A kilenctagú magyar csapatnak csütörtökön már az élő show-ban kell bebizonyítania, érdemesek a nézők szavazataira.


Kattintson a képre és nézze meg, miket művel Takács Áron, a Face Team vezetője!
Fotó: Neményi Márton

A fiúk szerint komoly esélyük van a legjobb 12-be jutásra, de akár a győzelemre is. Szerintük az sem probléma, hogy a brit bulvársajtó megpróbálta lejáratni őket. Egy férfi ugyanis azt állítja, hogy a tatai kosárlabdázók már korábban is szerepeltek a Red Or Black című műsorban, melynek szintén Simon Cowell, a Britain’s Got Talent zsűrije a producere. Így az ismeretlen szerint Cowell csak eljátszotta, hogy először látta magyar csapatot, ami nem más így, mint egy nagy hazugság. Az informátor azt is elárulta, anno ő is indult az említett játékban, de kiesett. Most pedig nehezményezi, hogy egy külföldi csapat került a BTG legjobb 45 versenyzője közé.

A Face Team tagjai a Sport24-nek kijelentették, hogy nem kívánnak az üggyel foglalkozni. “Ezt az egészet csupán az irigység táplálja. Jók vagyunk, ezért tartanak tőlünk” – mondta el a csapat menedzsere.

Minden esetre egy biztos, a csapat csomagol és szerdán, azaz ma indul Londonba. Pakolás és búcsúzkodás közepette, a Face Team vezetője, Takács Áron azért még megpróbált beavatni bennünket a kosárlabdázás alapjaiba. Több-kevesebb sikerrel.

Kosárlecke kezdőknek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik