Pályán kívül

Magyar kosarasok a világsiker küszöbén

Szombaton este végre kiderül, hogy a magyar Face Team bejut-e a Britain's Got Talent legjobb 44 versenyzője közé.

Áprilisban bombaként robbant a hír, miszerint a magyar Face Team bejutott a Britain’s Got Talent legjobb 120 versenyzője közé. A világ talán legismertebb tehetségkutató műsorát több tízmillió néző kíséri figyelemmel, és általa olyan kivételes embereket ismert meg a világ, mint Susan Boyle, vagy Paul Potts.

A tatai akrobatikus kosárlabda csapat elsőre elvarázsolta a zsűrit és a közönséget is. Szombaton este kiderül, vajon tovább tart-e a Face Team csodálatos menetelése, és Takács Áron csapatának sikerül-e a legjobb 44-közé jutnia.

A Face Team már részt vett a show újabb felvételén, melyet szombat este az ITV-n láthat a közönség. Az adást az interneten is lehet majd követni. 

Ha a fiúk továbbjutnak, bekerülnek az élő showba, és egy lépéssel közelebb jutnak a csodálatos főnyereményhez is, mely ebben az évadban 500 ezer angol font, azaz 180 millió forint, nem beszélve arról, hogy egy csapásra világhírűvé válnának.

A Face Team így “ugrott be” a legjobbak közé

Természetesen a Sport24 figyelemmel kíséri majd az eseményeket, melyek remélhetően a Face Team továbbjutásáról szólnak majd. Már csak azért is erre következtetünk, mert a fiúk az elkövetkezendő időszakra nem vállaltak fellépéseket. Ők persze hallgatnak a szombati adás eredményéről, de mi résen leszünk, és azonnal megírjuk, hogyan alakul a Face Team sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik