Pályán kívül

Agyonlőtte magát Superman

43 éves korában mellbe lőtte magát Junior Seau, korábbi amerikaifutball-játékos, aki Superman néven lett közismert.

A rendőrséget hétfőn Seau barátnője értesítette. Ő talált rá a San Diego egykori játékosára, aki mellkason lőtte magát. Az egykori linebacker életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni. Egyelőre nem tudni, mi volt az öngyilkosság indítéka, ugyanis a férfi nem hagyott búcsúlevelet.

Seau családja értetlenül áll a tragédia előtt. Az NFL-klasszis édesanyja elmondta, a hét elején még telefonon beszélt fiával, aki jó hangulatban volt.

Seau 2010 őszén már  túlélt egy autóbalesetet. Pár órával azután, hogy súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét, kocsijával árokba zuhant. Seau akkor azt mondta, elaludt vezetés közben, de közeli barátai akkor is öngyilkosságra gyanakodtak.

Superman meghalt. Mindannyian sebezhetetlennek érezzük magunkat, de a nehéz helyzetben mindenkinek szüksége van segítségre ” – mondta el Shawn Mitchell, a San Diego lelkésze.

“Egy barátot vesztettünk el, ennél rosszabb dolgot nem tudok elképzelni” – nyilatkozta Dean Spanos, a San Diego elnöke.

Junior Seau 12 éven át játszott a Chargers-ben, majd a Miami Dolphins-ban folytatta pályafutását, amit a New England Patriots-ban fejezett be. 1991-2002 között megszakítás nélkül beválogatták a Pro Bowl-ra.

Junior Seau emlékére:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik