Pályán kívül

Golfjegyeket uzsonnázott a szurkoló kutyája

Russ Berkman, Seattle-i golfrajongó kénytelen volt meghánytatni kutyáját, miután kedvence megette a Masters golfszériára nyert jegyeit.

A golfőrült Berkman azt hitte, hogy megütötte a főnyereményt, mikor négy belépőjegyet nyert az Augusta National golfversenyre. Ám nem fordított kellő figyelmet svájci havasi kutyájára, aki úgy döntött, hogy falatozik egyet.

Az amerikai úriember elmondása szerint nagyon megijedt, mikor észlelte kutyája csínytevését, de tudta, hogy ami egyszer lement, annak ki is kell jönnie.

Berkman úr hidrogén-peroxidot adott háziállatának, amely ugyan ártalmatlan, mégis hánytatásra készteti az ebeket.
„Nem nagyon volt más a gyomrában, csak a papírmaradványok, úgyhogy működött.” – mondta Russ Berkman. „Fogtam egy mély szedőkanalat és kivittem az ‘anyagot’  a konyhába. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan lehetne megmenteni a jegyeket, ha egyáltalán meglehet.”

Ezt követően a golfszerető sikeresen összerakta a tikettek darabjait, majd miután felhívta a bajnokság szervezőit, és elmondta nekik a történteket, ők beleegyeztek, hogy újranyomtatják számukra jegyeiket. Így ott lehettek a torna április 3-i bemelegítő napján.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik