Pályán kívül

Vajon kié a legszebb?

A Sport 2 tévécsatorna futballshowja összegyűjti az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti el, kié a legszebb felszerelés.

Április elsejétől újabb megmérettetésen bizonyíthatnak a labdarúgó első osztály klubjai. A Sport 2 Harmadik Félidő című futballshowja, öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát.

Bár Lipcsei Betta és Takács Rita személyében két gyönyörű, Molnár Mátyás és Petur András személyében pedig két, a szépséghez is értő műsorvezető kezében van a Harmadik Félidő karmesteri pálcája, azért itt most stílusszakmai értékelésre van szükség.

A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező alkot majd őszinte véleményt. Azt már előre elárulta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést.

A csapatok szurkolói Bettát és Ritát is szívesen látnák kedvenc klubjuk színeiben, de ezúttal nem csupán pártatlan nehézbombázókra volt szükség.

Betta kereste meg a legszebbeket, és a modellek között több olyan hölgy is akad, aki vérbeli szurkolója az általa viselt mezben játszó csapatnak, vagy éppenséggel nemcsak a klubért dobog a szíve, hanem valamelyik játékosért is.

A Harmadik Félidő nézőinek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre vagy a kedvenc mezre szavazzanak. Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak.

A szavazatokat az április elsejei Harmadik Félidő adásától kezdve várják a Sport TV Facebook oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik