Pályán kívül

Diósgyőri huligánok akcióban

A hétvégi DVTK-Újpest bajnokira olyan diósgyőri drukkerek is kimentek, akik körözés alatt álltak, de más helyi legényekkel is akadt gond.

A beléptetés során a helyi rendőrök felismertek egy 50 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben. Egy másik kapunál hasonló módon járt az a 24 éves férfi is, akit szintén felismertek a rendőrök, mindkettejüket előállították.

Egy tucat szurkolót nem engedtek be a stadionba, mert ittasak voltak, így ők sem láthatták, hogy a DVTK 1-0-ra legyőzte az Újpestet. Rendzavarás miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy 37 éves miskolci férfit, aki obszcén kifejezéseket kiabálva ingerelte a vendégszurkolókat, akiket a rendőrök akadályoztak meg abban, hogy elégtételt vegyenek. A kötekedő 40 ezer Ft-os bírságot kapott, és fél évre kitiltották a labdarúgó-mérkőzésekről.

Két hazai szurkoló a DVTK-stadion mellett verekedett össze, ellenük garázdaság miatt indítottak eljárást. Egy másik hazai drukker újpesti drukkereket szállító busznak vélt egy járművet, és kővel betörte az ablakát. A közelben tartózkodó rendőrök láttán megpróbált elmenekülni, de elfogták. A kárvallott busz egyébként a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatát szokta szállítani…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik