Pályán kívül

A MOB-elnök lánya lett Miss Alpok Adria

Borkai Petra, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének lánya megnyerte a Miss Alpok Adria szépségverseny horvátországi döntőjét.

A büszke apuka, a MOB elnöke, Győr polgármestere, Borkai Zsolt sportolóként az 1988-as szöuli olimpián ért a csúcsra, amikor megnyerte a lólengést.

Lánya, Petra egy merőben más versenyszámban arat egyre nagyobb sikereket. A 19 éves hölgy a Miss Alpok Adria verseny Győr-Moson-Sopron megyei fordulójának megnyerése után országos versenyen is a legszebbnek bizonyult, így ő képviselhette hazánkat a hétvégi, horvátországi döntőn.

A magyarországi döntő néhány pillanata:

Borkai Petra a nemzetközi mezőnyben is a legszebbnek bizonyult, így ő lett Miss Alpok Adria. A magyar hölgyek mostanában legyőzhetetlenül szépek, tavaly Barta Zsanett, 2010-ben pedig Halász Beatrix hozta haza a királynőnek járó koronát.

Borkai Petra nyilatkozik a magyarországi győzelem után:

Borkai Petra drukkol a jelen magyar lólengőklasszisának
“Az idei év sűrű, készülnöm kell az érettségire, azon továbbra is gondolkozom, hogy a Miss World Hungary versenyre nevezzek-e – mondta a győri lány, aki még nem biztos benne, hogy kilátogat-e a londoni olimpiára. – A labdajátékokat nem kedvelem különösebben, viszont édesapám egykori sikersportja, a torna nagyon érdekel.
Már csak azért is, mert ahogyan 1988-ban apukámnak volt, most Berki Krisztiánnak van komoly esélye az olimpiai aranyéremre lólengésben”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik